Logo Edding

instrumente de scris edding

 

Markere permanente

 

Markere pentru tabla

 

Markere pe baza de vopsea

1 Markere permanente

Pentru scriere, marcare si etichetare pe aproape toate materialele, inclusiv metal, plastic si sticla. Uscare rapida, rezistent la umezeala si la uzură pe aproape toate suprafetele. Cerneala cu miros redus, fara toluen / xilen adaugat. Aproape toate produsele pot fi reumplute.

2 Markere pentru tabla

Pentru scrierea si marcarea pe tablele albe, marcajele putand fi sterse de pe aproape toate suprafetele neporoase, cum ar fi smaltul, sticla si melamina. Cu tehnologia „cap-off” utilizata, capacul poate fi lasat deschis, pentru diferite produse, timp de cateva zile fara ca produsul sa se usuce. Uscare rapida, fara adaos de acetat de butil.

3 Markere pe baza de vopsea

Scriere opaca si aderenta remarcabila in special pe suprafete netede, intunecate si transparente. Extrem de rezistente la uzura pe majoritatea suprafetelor datorita cernelii rezistente la apă, cu uscare rapida. edding 750, 751 și 780 sunt rezistente la caldura pana la 400 ° C Fără toluen / xilen adaugat. Sistem de pompare - agitati inainte de utilizare, scoateti capacul si apasati varful pe suprafata de scris de cateva ori.

Markere speciale

Textmarkere

Markere pentru copii

4 Markere speciale

Markere cu o tehnologie avansata pentru aplicatii speciale. Cu functii suplimentare adaptate pentru a rezolva necesitati foarte specifice de marcare si etichetare, de exemplu: markere UV, markere pentru piele, markere pentru laboratoare, markere pentru aviatie.

5 Textmarkere

Ideal pentru marcarea luminoasa si evidentierea pasajelor de text. Cerneala pe bază de apa in culori neon stralucitoare. Aproape toate produsele sunt reincarcabile.

6 Markere pentru copii

Produse sigure de inalta calitate, care garanteaza copiilor distractie si creativitate. In gama sunt disponibile markere pentru colorat pe hartie dar si pentru alte tipuri de materiale cum ar fi sticla sau plastic.

Rollere

Linere

Corectoare

7 Rollere

Rollere cu cerneala speciala tip gel pentru scriere precisa si extrem de neteda. Culori atractive, inclusiv metalice si pastelate. Opacitate ridicata pentru efecte deosebite - in special culori metalice pe hartie sau carton inchis. Gripul din cauciuc antiderapant garantează o experienta de scriere placuta.

8 Linere

Linerele ofera rezultate de scriere fina si precisa si sunt ideale pentru scriere, schitare, desen sau notite. Cerneala pe baza de apa, in culori atractive.

9 Corectoare

Ori de cate ori sunt detectate erori sau greseli de scriere, corectoarele edding sunt solutia ideala si la indemana.

MARKERE PENTRU DIVERSE INDUSTRII/APLICATII

Industrial 1
Industrial 2
Industrial 3

Profesional, precis, durabil: edding are gama ideala de produse ce raspunde cu succes solicitarilor din sectoarele industrial, comercial si medical care nu isi permit sa faca greseli. Produsele profesionale din aceasta categorie, prin caracteristicile lor speciale de calitate, sunt adaptate la aplicatii si nevoi foarte specifice. O gama in care puteti avea incredere - de exemplu, chiar si in mediile aerospatiale sau de maxima securitate.

 

 

Recomandarile noastre

 

Marker permanent Edding 8300 Industrial, corp metalic, varf rotund, 1.5-3 mm, albastru

 

Marker permanent Edding 750, cu vopsea, corp metalic, varf rotund, 2-4 mm, alb

 

Marker Edding 8015 pentru laborator, varf 0.75 mm, negru

 

Marker permanent Edding UV 8280, varf rotund, 1.5-3 mm, alb

 

INSTRUMENTE DE SCRIS PENTRU BIROU

Birou 1
Birou 2
Birou 3

Pentru activitati de birou sau prezentari de succes

Atat in sala de conferinte cat si in birou, pentru prezentari de succes profita de diferitele suprafete de prezentare, cum ar fi tablele magnetice, flipcharturi sau suprafete din sticla si foloseste markerul potrivit. Gama de produse edding iti asigura intrumentele necesare activitatii tale, de la markere pentru prezentari, markere permanente, pana la corectoare sau linere.

 

 

Recomandarile noastre

 

Marker Edding 380 pentru flipchart, varf rotund, 1.5-3 mm, negru

 

Marker permanent Edding 300, corp plastic, varf rotund, 1.5-3 mm, albastru

 

Marker permanent Edding 8300 industrial, corp metalic, varf rotund, 1.5-3 mm, albastru

 

Liner Edding Office 89, varf fetru, 0.3 mm, albastru

 

SOLUTII CREATIVE PENTRU ACASA / DIY

Creative 1
Creative 2
Creative 3

Indiferent daca va ganditi sa va decorati obiectele din locuinta, sa efectuati renovari minore sau mici lucrari de intretinere Edding ofera o solutie fiabila, de inalta calitate pentru a va simplifica viata de zi cu zi. Gama extinsa de produse cu ajutorul carora poti aborda cu usurinta aproape toate sarcinile de scriere sau marcare din casa. Obtineti rezultate profesionale cu efort minim.

 

 

Recomandarile noastre

 

Marker Edding 8850 tamplarie corp plastic varf 0.7-1mm negru, permanet, rezistent

Marker permanent Edding Deco 4000, varf rotund, 2-4 mm, negru

Marker permanent Edding 751 cu vopsea, corp metalic, varf rotund, 1-2 mm, negru

Marker Edding 8900 pentru retusuri mobilier lemn

GAMA ECOLINE

Ecoline 1
Ecoline 2
Ecoline 3

Pentru lumea de maine! Gama Ecoline a fost conceputa in conformitate cu misiunea Edding de a oferi un pic inapoi mediului in fiecare zi. In plus fata de textmarkerul Edding EcoLine cu capac si rezervor realizat din cel putin 90% resurse regenerabile, gama include si markere permanente sau pentru tabla, unde cel putin 90% din totalul plasticului utilizat este fabricat din material reciclat.

 

 

Recomandarile noastre

 

Marker pentru tabla Edding 28, ecologic, varf rotund, 1.5-3 mm, negru

Marker permanent Edding 21 Ecoline, varf rotund, 1.5-3 mm, negru

Textmarker Edding Ecoline, varf retezat, 2-5 mm, galben

Marker pentru tabla Edding 28, ecologic, varf rotund, 1.5-3 mm, 4 culori/set