PĂSTREAZĂ ECHILIBRUL CU PRODUSELE LEITZ WOW

Lady on Bicycle in WOW Office

Cumperi și Primești

3 Pași către premiile tale WOW

 1. Achiziționezi

  produse Leitz WOW

  Purchase Icon
 2. Te înregistrezi și încarci Dovada

  www.leitz.com/balance

  Upload Icon
 3. Revendici

  premii grozave!

  Gift

Alege premiul tău

 • Prize Level 1
 • Prize Level 2
 • Prize Level 3

Nivel 1: pentru 315 RON (fara TVA)

Cutie depozitare Leitz WOW MyBox cu capac, 31x12x19 cm, diverse culori

Sistemul de depozitare modular Leitz MyBox aduce un stil unic casei tale sau biroului tău. Cutia este rezistentă și este creată dintr-un material de calitate premium, cu un finisaj lucios și cu efect de culori duale. Pentru depozitarea rapidă, ușoară și atractivă a documentelor A5, revistelor și accesoriilor. Sistemul modular permite soluții optime de gestionare a conținutului. Completează produsele în culori duale din gama WOW.

Gift

Gift

Nivel 2: pentru 626 RON (fara TVA)

Cabinet cu 3 sertare Leitz Click&Store WOW, diverse culori

Ușor și rapid de asamblat, cu suport pentru etichetă și orificiu de prindere. Cabinet cu 3 sertare, pentru depozitarea documentelor format A4. Suprafaţa exterioară este laminată, pentru o durată de viaţă mai mare a produsului. Se poate plia cu uşurinţă, pentru a nu ocupa spaţiu atunci când nu este folosit. Design modern și atractiv. Ideal pentru acasă sau pentru birou.


Nivel 3: pentru 1128 RON (fara TVA)

Suport ergonomic Leitz Ergo WOW pentru picioare + Cana pentru birou Leitz WOW

Suportul pentru picioare WOW ajuta la circulația sănătoasă și confortul picioarelor, în timp ce îți crește nivelul de productivitate. Un suport pentru picioare ce se poate ajusta promovează o postură ergonomică corectă. Crește nivelul de energie la birou și nu numai.

Cana din oțel inoxidabil, cu perete dublu izolat îți păstrează băutura caldă un timp îndelungat. Exteriorul alb împreună cu elementele de culoare WOW, pentru un design atractiv.

Gift

descoperă produsele din gama wow 

WOW Range blue

PRODUSELE POTRIVITE PENTRU ORICE BIROU

Te deranjează lipsa spațiului pentru documente, cataloage, facturi? Produsele Leitz atrăgătoare, de înaltă calitate, elegante, într-o schemă de culori unică vin în întâmpinarea oricui vrea să își organizeze mai bine spațiul de lucru. Produsele din colecția WOW se îmbină perfect între ele, având o gamă variată de produse pe aceiași culoare, pentru a vă oferi o energie incredibilă la birou.

Gift
Gift

Sistemul de depozitare modular Leitz MyBox aduce un stil unic casei tale sau biroului tău. Cutia este rezistentă și este creată dintr-un material de calitate premium, cu un finisaj lucios și cu efect de culori duale. Pentru depozitarea rapidă, ușoară și atractivă a documentelor A4, revistelor și accesoriilor. Sistemul modular permite soluții optime de gestionare a conținutului. Completează produsele în culori duale din gama WOW.


Cutie universală pentru depozitare și transport. Suprafaţa exterioară este laminată, pentru o durată de viaţă mai mare a produsului, iar colțurile metalice asigură o rezistență mai bună. Prevăzută cu mânere metalice pentru a facilita transportul și suport de etichetă pentru indexare. Se poate plia cu uşurinţă, pentru a nu ocupa spaţiu atunci când nu este folosită. Design modern și atractiv. Ideală pentru acasă sau pentru birou.

Gift