LUCREAZĂ DE ORIUNDE CA UN PROFESIONIST

Promoția Kensington

Având în vedere contextul actual, tot mai multe persoane lucrează de acasă, total sau parțial. Fie că lucrezi de acasă sau mergi la birou, cu siguranță ai nevoie de un mediu profesional corespunzător, care să includă produse și aparatură menite să te ajute. Lucrează de oriunde ca un profesionist!

Vezi toate produsele!

Selecția noastră de produse pentru tine

Mouse Pad Kensington Duo Gel, cu suport ergonomic pentru incheietura mainii, cu gel

Mouse Pad-ul Duo Gel combina placa de vinil durabila, ce ofera o baza rigida pentru miscarea rapida si clara a mouselui, cu un suport pentru incheietura mainii care se modeleaza dupa forma incheieturii tale pentru un confort si suport complet.

Kensington Docking Station SD3500V Află mai multe
Kensington Cablu de securitate Află mai multe

Suport ergonomic Kensington SoleSaver, pentru picioare, inclinatie ajustabila

Suportul pentru picioare mentine picioarele ridicate pentru o postura imbunatatita si o circulatie mai buna atunci cand lucrezi la birou si ajuta la eliberarea presiunii lombare a spatelui.

Kensington Caști

Caști Kensington, reglabile, microfon cu anulare sunet inclus, conexiune cablu USB 1.8 m, negru

Căștile cu microfon Kensington USB Hi-Fi oferă un sunet stereo de înaltă calitate, fiind durabile, confortabile și concepute pentru a se potrivi pentru orice vârsta.

Află mai multe

Adaptor Kensington UA3000E, USB 3.0 la Ethernet, hub USB cu 3 porturi USB 3.0, negru

Adaptorul Ethernet USB 3.0 & Hub cu 3 porturi îți oferă opțiunea unei conectivități cu fir, cu o viteză de transfer mare, acolo unde accesul wireless nu este disponibil sau rețeaua este nefuncțională. Adaptorul se conectează la un port al laptopului tău și suportă 10/100/1000 BASE-T.

Află mai multe
Kensington Adaptor Kensington UA3000E
Kensington Mouse Kensington SureTrack rosu

Mouse Kensington SureTrack, conexiune wireless sau bluetooth, dimensiune medie

Mouse-ul SureTrack™ cu conexiune dual wireless, vă crește productivitatea având posibilitatea să lucreze pe mai multe suprafețe, are mai multe opțiuni de conectivitate, securitate și personalizare.

Află mai multe

Presenter Kensington Expert, conexiune wireless, control cursor, laser verde, 45 m, negru

Profesioniștii pot lua controlul folosind Presenter Expert. Câteodată nu sunt de ajuns doar indicațiile pe care le poți oferi cu pointerul. Cu un simplu buton poți jongla acum între prezentare și controlul cursorului pentru a-ți face ideile mai bine înțelese

Află mai multe
Kensington Presenter Kensington Expert
Kensington Mouse Pad Kensington SmartFit

Mouse Pad Kensington SmartFit, cu suport ergonomic pentru încheietura mâinii, ajustabil, negru

Relaxează-ți încheietura mâinii pe o suprafață moale atunci când folosești mouse-ul. Mouse padul SmartFit® nu oferă doar suportul cu gel ci îți permite să-ți ajustezi înălșimea încheieturii la un unghi neutru.

Află mai multe

Suport ergonomic Kensington SoleMate SmartFit Pro, pentru picioare, înălțime și inclinație ajustabile, gri

Acest suport este ușor de personalizat, putând să fie ajustat fie în înălățime fie unghiul acestuia. Un suport pentru picioare ideal pentru biroul tău sau chiar și pentru acasă.

Află mai multe
Kensington Suport ergonomic Kensington SoleMate SmartFit Pro