Imprimante industriale Edding: industrii

Compacta, usor de utilizat si configurat, imprimanta industriala Edding In-line, a fost conceputa pentru a cumula toate necesitatile de printare si marcare intr-un singur produs fiabil si rezistent. Complet integrabila cu liniile de productie automatizate, proiectata si fabricata in Germania folosind componente de cea mai buna calitate, imprimanta industriala fixa Edding In-Line raspunde nevoilor de printare industriala la standarde de calitate, fiabilitate si eficienta ridicate.

Perfect utilizabila in depozite, pe santiere, in huburi logistice sau in vecinatatea liniilor de productie, imprimanta portabila Edding Portable 12 livreaza rezultate de calitate, usurand simplificand procesele de printare sau marcare. Coduri de bare, adrese, sigle, informatii suplimentare si orice alte seturi de date necesare, pot fi printate oriunde, fara a depinde de o linie de alimentare cu energie electrica sau de conexiunea cu o unitate centrala de comanda.

Industrii de referinta pentru aplicabilitatea imprimantelor Edding.

Indiferent de suprafata pe care are loc tiparirea, industria alimentara va beneficia de avantajele imediate. Printarea cu cerneala alimentara sau alte tipuri de cerneluri, are loc direct pe suprafata ambalajului, eliminand etichetele adezive. Cernelurile rezistente impreuna cu tehnologia de printare ofera rezultate de calitate.

Industria auto, prin insasi specificul ei depinde de o multitudine de piese si subansamble care trebuie indentificate, sortate, si livrate rapid catre benzile de productie. Introducerea in fluxul operational a imprimantelor Edding, poate fluidiza si imbunatati procesele. Capabila sa printeze la un nivel calitativ superior atat coduri de bare cat si alte marcaje, imprimanta Edding elimina hartia, etichetele si alte metode de marcare, printand direct pe suprafate metalice, sticla, lemn, textile. 

Transporturi si logistica: un domeniu in permanenta miscare cu nevoi specifice care se schimba rapid, va primi prin integrarea imprimantelor Edding, un upgrade pe partea de adaptivitate si eficienta. Setarile rapide, memoria interna generoasa si desigur fiabilitatea imprimantelor Edding, vor reduce costurile de operare, avand in acelasi timp un rol serios in simplificarea si elasticitatea proceselor. Atat pe banda colectoare cat si in depozit sau in afara lui, imprimantele Edding pot printa de la linii de text, pana la coduri de bare sau sigle, setarile de printare fiind usor accesibile prin ecranul capacitiv.

Divertisment sau securitate: printare cu cerneala UV, utila in multiple scenarii. In mediile intunecate marcarea cu cerneala UV elimina nevoia de a avea o sursa de lumina clasica la indemana, fiind suficienta prezenta unei lampi cu lumina UV. Pentru codurile de bare sau instructiunile cu vizibilitate selectiva, printarea cu cerneala UV iti asigura stratificarea accesului la informatia printata.

Fermele alimentare pot beneficia prin imprimantele Edding de o solutie simplu de utilizat, capabila sa printeze pe lemn, plastic, sticla, carton, hartie si alte tipuri de materiale sintetice sau naturale. De la data de expirare pana la coduri de bare, adrese de livrare, lista de ingrediente, sigla de producator sau gramaj, aceste seturi de date pot fi selectate si configurate in cativa pasi.

Imprimantele Edding sunt disponibile in exclusivitate in portofoliul RTC. Vrei sa testezi gratuit imprimanta industriala Edding fixa sau portabila? 

 

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.