Ariel 1 Wash Clean, secretul succesului.

Stiai ca in cadrul unui business HORECA, o parte semnificativa a costurilor din segmentul  textilelor (uniforme, fete de masa, lenjerii, prosoape, etc) este generata de inlocuirea acestora? Raportat la costurile de inlocuire a textilelor uzate, costul generat de detergenti, este mai mic. In functie de duritatea apei si eficienta detergentilor, rezultate satisfacatoare sunt obtinute de regula prin repetarea ciclului de spalare sau includerea unor fluxuri suplimentare in procesul de spalare. 

Ariel 1 Wash Clean, reduce costurile asociate spalarii, livreaza rezultate bune de la prima spalare si minimizeaza uzura textilelor prelungind semnificativ ciclul de viata al acestora. Daca in articolul precedent am prezentat la modul general sistemul profesional de spalare Ariel 1 Wash Clean, in articolul prezent vom detalia modul de functionare si componentele sistemului. 

De ce este deosebit sistemul 1 Wash Clean? 

In primul rand, datorita sistemului eficient de dozare a detergentilor. O inovatie P&G, sistemul automat de dozare a detergentilor, compatibil cu masinile profesionale de spalat, asigura fluxul optim de detergenti, pe toata durata procesului de spalare. 

Detergentii profesionali care completeaza sistemul de dozare, acopera scenariile de spalare intalnite fie in cadrul domeniului HORECA fie in spalatoriile profesionale. Cu atribute si actiuni specifice, detergentii si solutiile adiacente (balsam de rufe, inalbitor, dezinfectant, etc) lucreaza in tandem cu sistemul de dozare inteligent, furnizand rezultate deosebite.

Ce este mai exact, sistemul automat de dozare a detergentilor?

Format dintr-o unitate de control montata pe masina de spalat, un sistem de pompe inteligente pentru dozarea detergentilor si o selectie de detergenti si solutii auxiliare, sistemul de dozare este solutia perfecta pentru spalarea rufelor la nivel profesional.

Unitatea de control permite selectarea programelor de dozare in functie de tipul de spalare dorit si ofera informatii atat despre starea sistemului cat si informatiile ciclului de spalare. Montarea unitatii de control nu incomodeaza accesul la comenzile masinii de spalat, nu anuleaza garantia acesteia si poate fi pozitionata in orice punct dorit.

Pompele de dozare, montabile pe perete sau orice alt suport solid, dozeaza cantitatile optime de detergenti si solutii auxiliare, oferind astfel intr-un ciclu de spalare, pe langa cantitatile optime de detergenti si solutiile auxiliare pentru maximizarea si completarea eficientei de spalare.

Detergenti profesionali si solutii auxiliare, asigura spalarea eficienta de la temperaturi mici pana la temperaturi mari. In functie de nevoile de spalare specifice, se va opta pentru unul din cele 3 sisteme (Extra Soft&Fresh, White Max, Special Conditions) sau pentru o combinatie de sisteme, acoperind astfel scenarii de spalare variate.

De ce sa optez pentru instalarea sistemului 1 Wash Clean si ce primesc?

Spalarea la temperatura redusa si cu PH neutru prelungeste durata de viata a tesaturilor. Costul asociat cu inlocuirea acestora este redus semnificativ. Economisesti timp, energie electrica, apa si detergent prin reducerea semnificativa a respalarilor. Vei observa imediat impactul pozitiv asupra bugetului. Primesti gratuit sistemul de dozare, montaj, training si suport. Folosesti solutii profesionale de spalare, de la un brand renumit.

Primesti un serviciu profesional, menit sa iti aducă satisfactie, potrivit nevoilor tale si instalat de experti. Instalare si echipamente de dozare incluse, atat timp cat folosesti sistemul Ariel Professional Materiale de training, planse de perete, fise tehnice si fise de securitate disponibile pentru tine. Sistem de culori si de codificare cu numere pentru o potrivire usoară si intuitiva a tuburilor cu canistrele de detergenti. O echipa de service dedicată pentru a te ajuta în operarea sistemului de spalare, inclusiv vizite de service ale specialistilor calificati si acces la linia dedicată P&G Professional Service prin telefon sau e-mail.

Vreau sa imi deschid propria spalatorie, pot folosi sistemul 1 Wash Clean?

Desigur, sistemul de spalare 1 Wash Clean poate fi folosit si in spalatoriile comerciale. RTC iti pune la dispozitie audit si consultanta in implementare, masini de spalat si utilaje profesionale, training si suport gratuit.

 

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.